7me7 - Fjet

Jemi ne studio dhe jemi duke incizuar kengen "FJET"

ka kaluar shume kohe, edhe drejten me tregu, jemi emocionu si me heret, megjithate filloi... degjohemi se shpejti 

Foto ne Studio me Shkumbimin dhe Kenanin