Receptat e Mamit

 

Teramisu

4 veze

8 lug sheqer

500ml hopla

2 filqana kafe 

keksa te tramisus

4 veze  i ndajm të bardhën dhe te  kuqen 

4 te kuqet e veë me 4 lug sheqer i rrahim me mikser dhe

 4 te bardhet e ves me 4 lug sheqer i rrahim e qesim hoplen 

dhe ne fund edhe te kuqen ne te bardhen 

kekseat i ulim ne kafe ekspres

 

 
 

 Torte me kokos

Materialet2 kg molla

1 kuti grizë

2 gota sheqer

1 got vaj

1 e gjysëm miell

1lug supe sod buke

1 kokos


shtohet griza,sheqeri,vaji,miell dhe soda e bukes 

dhe pjeket 20 minita ne teperatur 250 grad 

siper hedhim kokosin