INFO

Punimet FIlluan

Punimet FIlluan

11-02-2023
Ketu filluan Punimet 
Read more

7me7 - Fjet

01-03-2020
Jemi ne studio dhe jemi duke incizuar kengen "FJET" ka kaluar shume kohe, edhe drejten me tregu, jemi emocionu si me heret, megjithate filloi... degjohemi se shpejti 
Read more

Lajmi i website

06-12-2019
Websajti eshte rikthyer dhe vetem eshte nw pwrpilim . Perndryshe per momentin jemi te angazhuar vetem 2 antaret e mbetur te grupit, Betimi dhe Urimi. me te mira #7me7
Read more