Rikthehet Websajti pas 20 viteve

Websajti eshte rikthyer dhe vetem eshte nw pwrpilim .
Perndryshe per momentin jemi te angazhuar vetem 2 antaret e mbetur te grupit, Betimi dhe Urimi.

me te mira

#7me7